Ga naar hoofdinhoud
Afspraak maken? Neem contact op: 020 - 496 34 16.

Patiëntenuitleg

Ook in de mondzorg vinden er versoepelingen van de coronamaatregelen plaats. Maar vanwege de kwetsbaren onder de patiënten wordt er geleidelijk afgebouwd.

Afspraken kunnen gewoon doorgaan

Mondzorg is op de gebruikelijke manier mogelijk. Iedereen, dus ook kinderen, kwetsbare ouderen, gevaccineerde én ongevaccineerde mensen, kunnen daarom hun afspraak bij de mondzorgpraktijk gewoon door laten gaan.

Wel blijven er nog 3 basisregels in de praktijk gelden om ervoor te zorgen dat je bezoek veilig verloopt:

1. Stel bij coronaklachten je afspraak uit

Voel jij of je kind zich niet lekker of heb je een positieve zelftest? Zeg je afspraak dan op tijd af en laat je testen bij de GGD. Mocht je positief testen en kan je behandeling echt niet wachten? Dan zal je mondzorgverlener je instructies geven hoe je verder kan worden geholpen.

2. Trek bij twijfel aan de bel

Twijfel je of jouw afspraak wel of niet door kan gaan? Neem dan voordat je naar je mondzorgverlener gaat contact op met de praktijk. De medewerkers staan voor je klaar om je vakkundig en veilig te helpen.

3. Houd 1,5 meter afstand

Om de kwetsbare patiënten te beschermen, houden we buiten de behandelkamer voorlopig nog 1,5 meter afstand van elkaar. Hoewel het niet meer verplicht is, is het natuurlijk nog steeds toegestaan om een mondneusmasker te dragen.

Back To Top